Monday, February 20, 2012

Glamernyeerrr Dia!!!! Tahniah Beb...

Wowww!!! my first impression...


and SUPERB...hehehehe...;)


Pagi ni rasa jeles gile-gile bila tengok my biz partner, Wid di majlis SM/SSM Award...glamer hokeh...





Frustrated beb..i tak dapat join u..tak dapat tengok u naik stage..tak dapat snap pic glamer dengan u...


Tengah berangan-angan some day i will be there amik award, pakai cantik-cantik, bergembira bersama biz partner yang lain..tu belum pergi holiday lagi kan...???





Gorgeous...










KORANG!!! tak teringin ke nak join biz nii??? Ku dah join dan sedang memanjat tangga untuk ke puncak..korang bile lagi???? side income RM4000 dalam tangan uolss...


Biz ni macam copy paste jek...follow leader...kamceng dengan biz partners...confirm korang boleh buat...seronok pun seronok sebab mereka-mereka disekeliling kita positive thinking...sentiasa bersedia  memberi tunjuk ajar...


Plus, dapat bonus uolsss...BONUS!!!! .... senang-senang jek masuk dalam akaun korang...only part time hokeh...korang bayangkan korang kena kerja bertungkus lumus 8 jam sehari, setahun sekali baru rasa dapat bonus kan..tu pun kalo dapat..tak termasuk masalah-masalah dalaman office...kena marah bos lagi..officemate yang merungsingkan...bla...bla...bla...


Paling teruk, ada yang kerja 6 tahun tapi bonus baru merasa sekali....teruknya la bos dia kan...


Lagi..bukan setakat bonus, korang boleh pergi bercuti secara FREE!!!... DENGAN PELANCONGAN BERTARAF 5 BINTANG... wow!!! dan kali ni GUANGZHOU menjadi pilihan...


Seronok kan..so, buat apa termenung pandang belog ku ni..mari kita sama-sama berbisnes sambil bergembira dan mengembirakan orang sekeliling kita...;) peace..


Nak tau mcmmana boleh dapat income RM4000 atau ingin dapatkan PREMIUM BEAUTIFUL :


EIMA (017-2253933) / eimacaa.legal@yahoo.com.my

6 comments:

  1. Salam...semoga tercapai apa yg kamu impikan..usaha tangga kejayaan.:)

    ReplyDelete
  2. SALES DI TWYNZHOPHOUSE http://twynzshophouse.blogspot.com/2012/02/24-hours-sale.html

    ReplyDelete