Monday, April 2, 2012

Syukur Ya Allah...Pregnancy bersama Premium Beautiful



Nampak tu...ho..ho..ho..ho...Syukur Alhamdulillah..dari Humaira umur setahun kami menunggu berita gembira ni,, akhirnya hari ini dan tarikh ini 03-04-2012, penantian kami berakhir..moga semuanya selamat dan berada didalam lindunganNya...


Eima pernah kongsikan entri tentang irregular period ....ingat lagi doktor tu cakap kalau u tak period setahun lebih macammana u nak mengandung??? Fact...setahun lebih eima tak period...selama setahun tu jugak eima menunggu untuk hamil...eima ingat bila eima fully breastfeed eima tak perlu risau pasal period...nasihat doktor jumpa pakar sakit puan, ambil injection...dalam hati "nak period pun kena ambil injection gak ke?? macam orang tak normal", hehehehe...masa tu eima konsisten je pakai korset premium beautiful sebab ia boleh membantu wanita-wanita yang period tak tetap dan ingin mengandung...


Masih ingat lagi bisnes partner Eima kata lepas pakai PB korset ni, confirm lagi sebulan u mengandung beb...Thanks Wid,, kata-kata u menjadi kenyataan...baru 2 hari lepas u tanya i kan...u macam tau-tau je tau...=)


Eima start pakai korset awal bulan December,, bulan Februari eima period selepas setahun lebih Ms. P sembunyikan diri...=) bulan March eima tak period...Awal bulan April Eima mengandung...Dalam masa 4 bulan pakai PB korset segala masalah eima terjawab...Bestnyeerrrr...




DISEMBER      >>>>>>     
MULA PAKAI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL

FEBRUARI      >>>>>>     
PERIOD  +  PAKAI KORSET PB

MAC               >>>>>>     
TAK PERIOD  +  PAKAI KORSET PB

APRIL             >>>>>>     PREGGY



Syukur Ya Allah....=)



8 comments:

  1. Alhamdulillah..Congratss babe..jg diri k..

    eh aku pun nak pregnant,lehla sponsor PB..
    (^__~)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sue...i will..=)

      nak preggy gak ke?? sponsor PB ke? xde hal laaa...=)

      Delete
  2. dilakhir,

    terima kasih banyak2..=)

    ReplyDelete