Friday, March 2, 2012

Bride Of The Year

Siapa inginkan magical touch dari eima??


Eima confirm anda akan jadi Bride Of The Year...Tak Percaya????


Janganlah begitu...kita cuba baru kita tahu...tak cuba sampai bila-bila pun takde perubahan...


Dah dekat cuti sekolah ni mesti ramai yang ingin melangsungkan hari bahagia bersama insan tercinta kan...~tetiba teringat masa eima kahwin dulu, 3 bulan sebelum majlis, eima dah kurangkan makan, diet habis-habisan sebab nak nampak solid pakai baju pengantin~


Sekarang tak perlu diet, kita dah ada Premium Beautiful..pakai apa pun akan nampak anggun bergaya dihari persandingan..




v
v
v
v
v
v





v
v
v
v
v
v


Korset ni bila kita pakai serta merta badan kita terus cantik terletak...tak perlu tunggu 3 bulan macam eima..=)


v
v
v
v
v
v





Dengan korset PB anda akan rasa yakin di hari bahagia nanti..


SELESA dan TAK PANAS...


CALL ME: EIMA 017-2253933 OR EMAIL: www.eimacaa.legal@yahoo.com.my

2 comments:

  1. Salam Ema,

    Tokey Hai-O rupanye :)

    Akak pun ade satu! Yes, mmg best! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ptt la tgk akk cntk slim melim..;)

      Delete