Tuesday, March 20, 2012

Cepat Stok Terhad...

Picca ni minggu lepas punya...stok yang ada ditangan sekarang amat-amatlah terhad...


Kalau ada sesapa nak cuba pakai dulu pun okey..tiada cas dikenakan yea kawan-kawan...kita buat macam dekat butik atau shopping complex..nak beli baju atau seluar boleh cuba dulu kan...kalau suka ambil..kalau rasa tak ok, tak jadi ambil pun takpe...tiada paksaan untuk cantik dan sihat..ikut keselesaan masing-masing...=)



Tengok tu nak ukur badan pun pakai special measurement tape..tape ni memang takde jual dekat luar hokeh,,,curlasss kan...


5 comments:

  1. wahhh PB ke ni????sy dah ada ,anda bile lagi?

    ReplyDelete
  2. pita pengukur khas dr PB mmg terbaik derrrr

    ReplyDelete
  3. dah ada jugak..hehe... =) mmg best pki..body shape santek..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik May,,

      Anda membuat pilihan yg tepat...=)

      Delete